Tarvitset:
- kaksi suklaalevyä
- vaahtokarkkeja
- Marianne-keksejä
Tee näin:
- Laita uunivuo’an pohjalle toinen suklaalevy ja paloittele vuo’an reunoille vielä toinen suklaalevy.
- Murustele ja paloittele Marianne-keksejä tasaisesti suklaan päälle.
- Lisää päällimmäiseksi vaahtokarkit.
- Laita vuoka 200-asteiseen uuniin noin 10 minuutiksi, kunnes vaahtokarkit ovat saaneet hieman väriä ja suklaa on sulanut.
- Anna vuo’an jäähtyä, esimerkiksi kylmässä ulkoilmassa noin puoli tuntia tai huoneilmassa seuraavaan päivään.
- Leikkaa leivoksesta palasia ja herkuttele sellaisenaan tai vaniljajäätelön kanssa.
Ohje ja kuvat on julkaistu Lasten polku -lehdessä (1/2024) ja ne ovat Meri-Tuulia Myllykosken käsialaa.