Välipala – Jäädytettyjä hedelmiä
Tee haluamistasi hedelmistä suupalan kokoisia, puolita esimerkiksi viinirypäle tai siivuta [...]
Välipala coctail-tikkuun
Joskus ruoka maistuu paremmalta, kun sen on asetellut tai laittanut [...]
Leivotaan satokausituotteesta – rypäle
Rypäle Viinirypäle on viiniköynnöskasveihin kuuluva viiniköynnösten hedelmä. Rypäleet ovat yksiä [...]
Leivontaohje satokausituotteesta – omena
Tiesitkö? Omena on herkullinen ja monipuolinen hedelmä, ja se on [...]
Leivontaohje satokausituotteesta – mansikka
Tiesitkö? Mansikassa on runsaasti C-vitamiinia ja kuitua. Saat päivän C-vitamiinit [...]
Leivontaohje satokausituotteesta – raparperi
Raparperi on kotoisin Kiinasta. Sitä pidettiin pitkään lääketieteellisenä yrttinä, muun [...]
Leivontaohje satokausituotteesta – porkkana
Toukokuun kausivihannes on porkkana. Porkkana on yleinen viljelykasvi eri puolilla [...]
Leivontaohje satokausituotteesta – mandariini
Tiesitkö? Mandariini on sitruspuiden sukuun kuuluva puu ja sen samanniminen [...]
Kampanisuja leipomaan!
Toimitus pahoittelee joulukuun Lasten polku -lehdessä olevaa mittavirhettä: soodaa tulisi [...]