Uuden vuoden kynnyksellä meillä on monenlaisia mietteitä: katsomme menneeseen ja suunnittelemme tulevaa. Uskovainen tietää ja luottaa Jumalan johtavan elämää. Moni tekee vuodenvaihteessa myös omia lupauksia. Päällimmäisenä on kuitenkin rukous siitä, että Jumala siunaisi elämän ja että pystyisi tyytymään Jumalan suunnitelmiin.

Lasten polun tammikuun teemana on asioiden jakaminen kotona ja kavereiden kanssa. Keskiössä on kysymys: Mitä kuuluu? Lapset ovat vastanneet Kuka kulkee Lasten polkua -palstalla, että hyvää kuuluu. He ovat iloinneet pienistä, arkisista asioista.

Se on tärkeä viesti; kun lapset voivat hyvin, perhekin voi hyvin. Kun koko yhteiskunta rakentuu perheen ympärille, sen hyvinvointi kertoo valoisasta tulevaisuudesta. Uuden vuoden alkaessa on hyvä rukoilla koko yhteiskunnalle, kaikkiin perheisiin, hyviä kuulumisia ja Jumalan siunausta!

Sirkka Lehdon kirjoittama pääkirjoitus on julkaistu Lasten polku -lehdessä 1/2023.