Katri Isopahkala

Tiedätkö sinä, mikä paikka on Serengeti ja minkälaista siellä on? Serengeti on hieno ylänköalue Afrikassa. En ole itse käynyt siellä, mutta hyvin tehtyjen luontodokumenttien avulla olemme päässeet koko perheellä kurkistamaan seeprojen, leijonien ja muiden savannin asukkaiden elämään.

Keskustellaanko teillä siitä, minkälaisia videoita kannattaa katsoa tai minkälaisia pelejä pelata?

Minun mielestäni kysymys ei ole helppo, sillä netti on täynnä monenlaisia videoita, pelejä ja sivustoja. Joku video on ehkä hauska, mutta sen sanoma ei ole hyvä. Jossakin pelissä soi muiden äänten ohessa levoton musiikki.

Parasta, mitä ruudulta voi seurata, ovat sellaiset sisällöt, jotka muistuttavat hyvästä Jumalasta ja auttavat uskomaan. Sellaista sisältöä on aika vähän. Ehkä juuri sinä innostut ja opettelet tekemään vaikkapa sellaisia pelejä tai videoita, joissa seikkaillaan Raamatun kertomusten pohjalta ja opitaan samalla uskomisen asioita. Niitä tarvittaisiin.

 

P.S. Entäpä jos tekisit Raamatun kertomukseen liittyvän videoanimaation ja lähettäisit sen tarjolle lastenpolku.fi-sivulle osoitteeseen lastenpolku@srk.fi?

 

Kuva: Henrikki Hetemaa