• 2 levyä voi- tai lehtitaikinalevyä 
  • ½ –1 prk yrttituorejuustoa 
  • 1 dl mozzarella-juustoraastetta 
  • 2 rkl puolukoita 

Valmistusohje:

  1. Ota taikinat leivinpaperille sulamaan. 
  2. Notkista yrtti- (tai haluamaasi) tuore-juustoa haarukalla. 
  3. Levitä tuorejuusto taikinalevyjen päälle. 
  4. Ripottele tuorejuuston päälle juusto-raaste ja puolukat. 
  5. Rullaa taikinat lyhyeltä sivulta alkaen rullaksi ja nipistä taikina kiinni. 
  6. Leikkaa rulla kolmeen osaan. 
  7. Käännä kierteet ylöspäin pellille. 
  8. Paista 225 °C:ssa 10–12 minuuttia. 
  9. Tarjoa alkupalana pieneltä leipälautaselta. 

Ohjeella tulee juustokiekkoja 6kpl.

Ohje ja kuva on julkaistu Lasten polku -lehdessä (12/2025) ja se on osa Ruokaa ja tapakasvatusta -palstaa