
- 2 levyä voi- tai lehtitaikinalevyä
- ½ –1 prk yrttituorejuustoa
- 1 dl mozzarella-juustoraastetta
- 2 rkl puolukoita
Valmistusohje:
- Ota taikinat leivinpaperille sulamaan.
- Notkista yrtti- (tai haluamaasi) tuore-juustoa haarukalla.
- Levitä tuorejuusto taikinalevyjen päälle.
- Ripottele tuorejuuston päälle juusto-raaste ja puolukat.
- Rullaa taikinat lyhyeltä sivulta alkaen rullaksi ja nipistä taikina kiinni.
- Leikkaa rulla kolmeen osaan.
- Käännä kierteet ylöspäin pellille.
- Paista 225 °C:ssa 10–12 minuuttia.
- Tarjoa alkupalana pieneltä leipälautaselta.
Ohjeella tulee juustokiekkoja 6kpl.
Ohje ja kuva on julkaistu Lasten polku -lehdessä (12/2025) ja se on osa Ruokaa ja tapakasvatusta -palstaa