- 50 g margariinia
- 1 kananmuna
- 1 dl sokeria
- 2 dl kaurahiutaleita (gluteenittomille tarkoitettuja)
- 1/2 dl gluteeniton semper mix -jauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl vaniljasokeria
- 1/2 dl kaakaojauhetta
- Pehmennä voi.
- Sekoita kuivat aineet erikseen kulhossa, ja lisää ne voin sekaan.
- Lisää kananmuna ja vatkaa tasaiseksi.
- Nostele leivinpaperille lusikalla taikinasta nökäreitä. Pikkuleivät leviävät uunissa, joten jätä niiden väliin reilusti leviämmisvaraa (esimerkiksi kolme nökärettä samalle riville).
- Paista 200-asteisessa uunissa noin 6 minuuttia.
Ohjeesta tulee keksejä noin 16-18 kappaletta.
Ohje ja kuva on julkaistu Lasten polku -lehdessä (7-8/2024) ja ne ovat Meri-Tuulia Myllykosken käsialaa.