”Uusi vuosi ja uudet kujeet”, sanoo vanha sananlasku. Joko sinä olet ehtinyt tälle vuodelle tekemään kujeita? Minä en ole vielä ehtinyt, mutta tätä uuden vuoden ensimmäistä Lasten polku -lehteä olen ehtinyt muiden kirjoittajien ja kuvittajien kanssa tekemään. Se on mukavaa työtä.

Tämän lehden teemana on ”jokapäiväinen leipä”, jota aika monessa jutussa käsitellään. Jokapäiväistä leipää rukoillaan Isä meidän -rukouksessakin. Rukouksen kohta ohjaa meitä toisten huomioon ottamiseen ja kohtuulliseen elämäntapaan.

Koska Jumala on antanut meille paljon hyvää, voimme jakaa omastamme ja yrittää huolehtia siitä, että kaikilla on riittävä toimeentulo. Vaikeissakin tilanteissa, puutteessakin, voi luottaa, että Jumala on luvannut pitää huolen meistä ja koko luomakunnasta maailman loppuun asti.

Tämän lehden haastattelussa sivuilla 8–9 pojat kertovat Jumalan lahjoista: ”Koti ja perhe on tärkeitä. Ja kaverit ja kaikki vaatteet ja lelut. On kouluki ihan hyvä asia.”

Lasten polun toimitus toivottaa kaikille lukijoilleen Taivaan Isän siunaamaa uutta vuotta!

Sirkka Lehto

Lasten polku 1/2022, toimittajan terveisiä

Kuva: Pixabay