Pannukakku

Ohjeesta tulee yksi pellillinen.

Näitä tarvitset:

  • 1 litra maitoa
  • 4 kananmunaa
  • 2 tl suolaa
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 2 rkl sokeria

Ohje:

  • Laita uuni lämpenemään 220 asteeseen.
  • Sekoita ainekset yllä olevassa järjestyksessä.
  • Kaada valmis taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja nosta varovasti uuniin paistumaan.
  • Anna pannarin paistua noin 20 minuuttia.
  • Yleensä huoneeseen leviävä herkullinen tuoksu kertoo, että paistos on valmis.

  • Leikkaa valmis pannari paloiksi ja herkuttele hillolla ja kermavaahdolla tai vaikka näin kesällä tuoreilla marjoilla.

Meri-Tuulia Myllykosken resepti ja ohje on julkaistu Lasten polku -lehdessä heinä-elokuussa 2021.