Ihastuttava eläinmaailma

Luomakunnan ihmeitä

Erkki Alasaarela

Koko perheen luontokirjassa ihmetellään Jumalan luomistyön tuloksia – ihastuttavaa eläinmaailmaa. Mukana on tuttuja, yleisimpiä suomalaisia eläimiä, esimerkiksi hauki, sinisorsa, nokkosperhonen, kastemato, kettu ja lammas. Monipuolinen eläimistö esitellään luomiskertomuksen jaottelun mukaisesti vesien eläimistä lintuihin ja karjaeläimiin. Eläinten joukosta voi etsiä kaikki Suomen kansalliseläimet.

Kirjassa on mielenkiintoista eläintietoa, hauskoja luontotarinoita ja runsaasti valokuvia. Oheismateriaalina on QR-koodien kautta katsottavia eläinvideoita. Raamatun ja laulujen eläinaiheiset lainaukset rohkaisevat luottamaan Jumalaan ihmisten ja eläinten luojana sekä luomakunnan ylläpitäjänä.

Voit tutustua kirjaan ja tilata sen SRK:n julkaisumyymälästä.