Kuva: Pixabay

Lauantai 24.4.2021 on valtakunnallinen leikkipäivä. Se kutsuu aikuisia ja lapsia viettämään aikaa yhdessä leikkien.

Tänä vuonna leikkipäivän teemana on ”Leikkien lähellä luontoa”.  Erityisenä leikkien päivänä kannattaa kokeilla myös uusia leikkejä, joita löytyy leikkipäivien sivuilta. Miltä kuulostaisi esimerkiksi puusokko?  Leikkipäivän sivuille pääset TÄSTÄ. Jos tarvitset vielä lisää leikkivinkkejä, voit etsiä niitä leikkivinkkisivulta, jonne pääset TÄSTÄ.

Vinkki: Entäpä jos kutsuisit leikkipäivääsi myös isovanhemman tai kummin? Koronarajoitukset huomioiden voi keskittyä vaikka pihaleikkeihin.

Lasten polun toimittajat Katri ja Sirkka toivottavat kaikille mukavaa leikkipäivää! 🙂

P.S. Voit lähettää vanhempiesi kanssa meille kuvan ja muutaman sanan leikeistäsi. Jos saamme sinulta ja vanhemmiltasi luvan, voimme jakaa kuvia täällä lastenpolku.fi:ssä. Kuvia voi lähettää osoitteeseen lastenpolku@srk.fi tai puhelinnumeroon 044 706 7057.