Haluaisitko kirjoittaa laulun hyvästä Jumalasta, Jeesuksesta tai muusta uskoon liittyvästä asiasta?

Lasten ja nuorten keskus järjestää alakouluikäisille lapsille suunnatun sanoituskilpailun. Kilpailussa etsitään “unelmien laulutekstiä” seuraavaan Lasten virsi -kirjaan, joka julkaistaan joulukuussa vuonna 2022.

Finaaliin valitaan kymmenen parasta sanoitusta, joista valitaan voittaja 9. syyskuuta 2021. Kolme parasta sanoitusta palkitaan myös kirjapalkinnoin.

– Odotamme kovasti, millaisia laulusanoituksia lapsilta syntyy! Voittajasanoitus tullaan säveltämään lauluksi ja julkaisemaan seuraavassa Lasten virsi -kirjassa. Olemme alustavasti puhuneet tekstien julkaisemisesta myös Lastenkirkko -median kanavissa, iloitsee musiikkikouluttaja Riikka Jäntti.

Laulutekstejä voi lähettää 19.4.–28.5. välisenä aikana Lasten ja nuorten keskuksen nettisivuilta TÄSTÄ LINKISTÄ.