Ketunpojat ja Jaguar-miesSarjassa ilmestynyt aiemmin: Ketunpojat ja kätköviesti.

Petrus oli kumartunut poimimaan puiden välistä jotain. Jotain, mikä välähti auringossa. Leo hengähti. Hän oli nähnyt tuon saman välähdyksen vain vähän aikaa sitten. Eikö ollutkin? Ja tuon saman mustan nahkarannekkeen. Petruksen kädessä lepäsi Jaguarilla ajaneen miehen kello! Leo nosti maasta oman kiekkonsa ja laski tilalle markkerin, pienen merkkikiekon. Sitten hän heitti nopean heiton puiden lomitse muutaman metrin päähän korista.
− Mä tiedän, kenen toi on! hän sanoi Petrukselle.
Kun Oittaan frisbeegolfradalta löytyy vanha kello, Ketunpojilla on käsissään uuden seikkailun avain. Kuka on kellon omistaja, Jaguarilla ajava mies, ja miksi hän näyttää Leosta niin tutulta?

Kirjan on kirjoittanut Salla Sivula.

Voit tutustua kirjaan ja tilata sen SRK:n julkaisumyymälästä.