torttutaikinalevyjä
jauhelihaa
1/4 paprikaa
puolikas sipuli
maustettu tuorejuusto (tässä chili-paprika-tuorejuusto)
juustoa
1. Ota jäiset torttulevyt sulamaan leivinpaperille.
2. Kypsennä jauheliha ja mausta se haluamallasi mausteella. Pyydä paistamiseen tarvittaessa apua vanhemmaltasi tai isommalta sisarukselta.
3. Pilko paprika ja sipuli.
4. Kaada tuorejuusto ja muut täytteen kulhoon, sekoita ne hyvin keskenään.
5. Levitä täyte tasaisesti torttulevylle.
6. Kääri levy pitkittäissuunnassa rullalle, ja leikkaa se veitsellä neljään osaan.
7. Aseta rullat leivinpaperille.
8. Halutessasi ripottele pinnalle juustoa.
9. Paista rullat uunissa 220 asteessa 10–15 min, kunnes rullien reunat ovat saaneet hieman rusehtavaa väriä.
Nämä ovat hyviä ruokaisia väli- tai iltapaloja tai vaikka synttäritarjottavia.
Resepti ja kuvat Meri-Tuulia Myllykoski, julkaistu Lasten polku -lehdessä 10/2020.