Annos riittää 5–6 henkilölle.

 

2 dl makaronia

kourallinen miniluumutomaatteja

puolikas omena

1 iso keitetty porkkana

puolikas punainen paprika

8 lihapullaa

 

  1. Keitä makaronit ja porkkana kypsiksi kattilassa. Pyydä keittämiseen avuksi aikuista. Anna kiehua noin 15 min. Valuta varovasti makaroneista vesi pois.
  2. Pilko porkkana sekaan.
  3. Pilko miniluumutomaatit, paprika ja omena sekaan.
  4. Paloittele lihapullat pieniksi paloiksi salaatin sekaan.

 

 

Halutessasi lorauta salaatin päälle salaatinkastiketta.

Nautitaan joko tuoreeltaan lämpimänä tai kylmänä. Makaronisalaattia voi syödä seuraavanakin päivänä.

 

Ohje ja kuvat Meri-Tuulia Myllykoski (Lasten polku 9/2020)