4 dl vehnäjauhoja
2 dl kaurahiutaleita tai esimerkiksi ruisjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 rkl hunajaa
1/2 dl ruokaöljyä
3 dl maitoa
Tee näin:
1. Sekoita kaikki kuivat ainekset keskenään ja lisää sekaan ruokaöljy, hunaja ja maito. (Halutessasi voit raastaa taikinan sekaan 2 porkkanaa.)
2. Sekoita taikina tasaiseksi ja pyörittele siinä nökäreitä leivinpaperille.
3. Taputtele nökäreet kostutetulla kädellä kiekoiksi.
4. Paista 225-asteisessa uunissa 15–20 min, kunnes teeleipien pinta on saanut kullanruskean värin.
Nauti tuoreeltaan voin ja lisukkeiden kera!
Meri-Tuulia Myllykosken resepti syyskuun 2019 Lasten polku -lehdestä.