Näitä tarvitset:

2 kananmunaa

1 tl vaniljasokeria

1 tl leivinjauhetta

1,5 dl sokeria

120 g pehmeää voita tai margariinia

2 dl vehnäjauhoja

valkosuklaalevy

Leivontaohje:

– Mittaa kaikki ainekset (lukuun ottamatta valkosuklaata) kulhoon ja vatkaa hyvin, kunnes taikina on vaaleaa ja tasaista.

– Laita muffinssivuoat uunipellille ja nostele lusikalla taikinaa vuokiin. Laita korkeintaan puoleen väliin vuokaa taikinaa.

– Paista muffinssit 200 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.

– Valmis muffinssi on hieman vaaleanruskea ja kohonnut vuo’assaan.

– Laita kuuman muffinssin päälle valkosuklaan palanen ja anna sulaa siihen.

Resepti ja kuvat: Meri-Tuuli Myllykoski