Lapsi olen pieniSRKCD-140

Kuuntele näyte täältä!

Löytöretki Siionin lauluihin lasten ja nuorten kanssa

Lähde löytöretkelle Siionin laulujen lastenosastolle lasten ja nuorten kanssa! Tämä äänite tutustuttaa kuulijansa Siionin laulut -kirjan lastenlauluihin, yhtä joululaulua (Sl. 160) lukuunottamatta. Levyllä on pienten lasten soololaulua sekä lasten ja nuorten kuorolaulua raikkaina, koskettavina ja mieleenpainuvina tulkintoina. Monipuolinen kokoelma säestyssoittimia värittää kokonaisuutta.

Soololaulajien ohella levyllä laulavat Oulun seudulla toimivat kuorot: nuorisokuoro Illusia, Illusia-kuoron valmennuskuoro, Laulupojat-kuoro ja SRK:n nuorten kuoro. Kuoroja johtaa Eeva Maija Sorvari. Säestyksistä vastaavat Kaisa Alasaarela, piano ja urut; Mikael Säily, sello; Tommi Tuovinen kitara ja Sonja Turtinen, huilu.

Voit tutustua kirjaan ja tilata sen SRK:n julkaisumyymälästä.